J o n g e    g e z i n n e n a k t i e


De jongegezinnenaktie is een stevige pijler van de afdeling Eeklo.

Via talloze weerkerende initiatieven - die ondertussen een stevige reputatie bij onze leden genieten - wordt de doelgroep 'gezinnen met jonge kinderen' aangesproken.

  • De jongste telg in het rijtje van jaarlijkse aktiviteiten is de tweedehandsbeurs : de leden kunnen baby-, kleuter- en kinderkledij, evenals kinderwagens en speelgoed te koop aanbieden. Zowel verkopers (men is eindelijk van de spulletjes verlost) als kopers (men koopt mooie spullen voor een fractie van de nieuwprijs) zijn heel tevreden over dit initiatief !

  • Het jaarlijks terugkerend paasfeest, waarop kinderen steeds aan een waaier van activiteiten kunnen deelnemen alvorens - in het zog van de paashaas - op zoek te gaan naar de verstopte paaseieren, is telkens weer een topper.

  • Ook de Sint is in de afdeling Eeklo een welkome gast : leden die dit wensen verrassen de kinderen met een bezoek van de Sint thuis; telkens opnieuw een magisch gebeuren.

  • De gezinsuitstap (een busreis die ons op een aangename manier laat kennismaken met een of andere bezienswaardigheid) is ondertussen ook een klassieker. Zo waren wij reeds op bezoek bij Dr. Vogel (in combinatie met een wandeling op de Hoge Veluwe), lieten wij ons rondleiden in het Eurospace Center (in combinatie met een wandeling langsheen de Lesse ), waren wij te gast in het Sea-Life Center in Noord-Frankrijk (in combinatie met een wandeling langs Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez), hebben wij de totale zonsverduistering meegemaakt ... enz.U merkt het : hier klopt een hart voor de "jonge gezinnen".
Hou de aankondigingen in de ledenkrant en op deze site nauwlettend in het oog zodat je kunt deelnemen aan al deze spetterende aktiviteiten.
Terug naar de vorige dienst
Terug naar het overzicht diensten
Verder naar de volgende dienst